Sra. Beatriz Hernández Méndez

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Fisioterapeuta i investigadora membre del Grup de Recerca Multidisciplinari d'Infermeria del Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR).

Currículum

Sóc Graduada en Fisioteràpia amb Màster Interuniversitari de Recerca Traslacional en Fisioteràpia (Escoles Universitàries Gimbernat, 2020). Treballo com a fisioterapeuta assistencial i tinc experiència a les àrees de neurologia i traumatologia. Anteriorment he treballat com a fisioterapeuta assistencial a l'Hospital Universitari de Bellvitge i a l'Hospital de l'Esperança i Centre Fòrum del Parc Salut Mar. He estat coordinadora i professora associada de l'assignatura Valoració i Diagnòstic Fisioterapèutic en Neurologia de 4º curs del Grau de Fisioteràpia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB, 2013-2018). He obtingut dues beques d'Ajuts a la Recerca del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya (CFC) com a investigadora principal, l'any 2018 i el 2022. També he presentat comunicacions a congressos nacionals i internacionals, i he estat autora/coautora de projectes premiats tant de recerca com d'innovació. Les meves línies d'interès són: Valoració Integral de Fisioteràpia basada en la Classificació Internacional del Funcionament, de la Discapacitat i de la Salut (CIF); Mobilització Primerenca a la Unitat d'Ictus; Pensament Crític en Fisioteràpia; Telerehabilitació.
Beatriz Hernández Méndez

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Fisioterapeuta

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Grup de recerca multidisciplinari d'infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.