Sra. Carla Coll Costa

Institucions

Sóc Genetista per la Universitat Autònoma de Barcelona i Biòloga Evolutiva per la Universitat de Hèlsinki. Actualment, treballo com a Project Manager del Departament de Microbiologia de Vall d’Hebron gestionant els projectes d’investigació, així com explorant noves possibles col·laboracions amb companyies farmacèutiques i startups. Entusiasta del món de la (bio)ciència, m’apassiona poder involucrar-me en projectes des d’etapes inicials fins a etapes madures, veient tot el seu desenvolupament.

Currículum

La meva carrera professional va començar el 2018 amb una estada a l’Institut Germans Trias i Pujol (IGTP) on vaig treballar al Grup d’Innovació en Infeccions Respiratòries i Diagnòstic de la Tuberculosi. Els anys següents, vaig estar treballant com a assistent d’investigació a la Universitat d’Aalto i la Universitat de Hèlsinki. A la Universitat d’Aalto, també vaig tenir l'oportunitat de treballar com a Project Manager en un projecte d’iGEM, una institució que organitza concursos anuals de biologia sintètica. Gràcies a aquest projecte, vaig tenir l’oportunitat de treballar a la Universitat d’Aalto en un ambient startup, essent l’encarregada de trobar finançament i defensar el nostre projecte de cara al públic, així com ser la responsable de l’equip d’investigació in silico. En aquest projecte, la nostra startup va crear i optimitzar un biosensor d’antibiòtics macròlids per a plantes de tractament d’aigües residuals utilitzant eines de biologia sintètica. Al 2021, vaig tornar a Barcelona i vaig tenir l’oportunitat de fer una estada a Bayer com a Product Manager Assistant en l’àrea del càncer de pròstata. Finalment, em vaig incorporar al Dpt de Microbiologia de Vall d’Hebron a finals del 2022, on duc a terme tota la gestió de col·laboracions amb la indústria i cerca de noves possibles col·laboracions amb companyies i startups.
Carla Coll Costa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.