Sr. Carlos Cazalla Soria

Institucions

Hospital General

Consultes Externes

Sóc auxiliar administratiu de Consultes Externes de l'Hospital General de Vall d'Hebron. M'agrada treballar en contacte amb l'usuari on desenvolupo tasques administratives relacionades amb la gestió de visites i proves especialitzades. Em considero una persona polivalent i tinc facilitar per adaptar-me a les noves necessitats.

Currículum

Des de l'any 2008 sóc auxiliar administratiu de l'Hospital, tot i que he passat per diferents àrees des dels meus inicis, l'any 1998: Unitat d'Arxius, Consultes Externes de l'Hospital Maternoinfantil i Consultes Externes de l'Hospital General.
Formació
La meva formació està relacionada amb l'àrea administrativa que comença l'any 1994 amb la graduació com a tècnic especialista en l'administració empresarial. Durant aquests anys la meva formació ha continuat amb cursos de formació continuada en l'àmbit hospitalari i relacionat amb l'administració.
El 1997 vaig acabar la Diplomatura de Treball Social a la Universitat de Barcelona.
Carlos Cazalla Soria

Institucions

Hospital General

Consultes Externes

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.