Sr. Daniel Valero Dominguez

Institucions

Hospital General

Consultes Externes

Sóc infermer amb menció en Salut Mental. He cursat tota la carrera a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i les pràctiques finals a la Universitat de Transsilvània. Finalment, compto amb experiència en diverses unitats d'atenció de l'hospital, principalment psiquiatria i consultes externes.

Currículum

Actualment, continuo treballant i estic realitzant un curs de lideratge infermer i gestió de recursos, ja que m'agradaria aprofundir i millorar el meu servei i la meva activitat d'una forma íntegra.

Des de l'any 2017 treballo com a infermer a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, a part d'haver estudiat aquí. Vaig començar com a infermer en la unitat de Psiquiatria i, des de fa un any, pertanyo a l'equip de consultes externes, on s'engloba un conjunt de proves i especialitats com: oftalmologia, cirurgia general, proves funcionals respiratòries, oncologia, cures infermeres, gabinet d'electrocardiogrames, entre d'altres.
Daniel Valero Dominguez

Institucions

Hospital General

Consultes Externes

Vall Hebron Institut de Recerca

Oftalmologia

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.