Sr. Carlos López Gil

Institucions

Sóc un estudiant de doctorat en Bioquímica, Biologia Molecular i Biomedicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Estic desenvolupant el meu projecte de tesis en el grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia a la Vall d'Hebron Institut de Recerca (VHIR) sota la supervisió de la doctora Eva Colás i del doctor Antonio Gil. El meu projecte se centre en l’estudi del càncer d’endometri, concretament, en la recerca de biomarcadors que ens ajudin a predir la recurrència.

Currículum

Sóc un estudiant predoctoral en el camp de la investigació biomèdica en ginecologia. Estic interessada en projectes amb aplicacions que es vegin directament aplicades en els pacients.
He estudiat Biotecnologia a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i he cursat un màster de Medicina Translacional en la Universitat de Barcelona (UB). Durant els meus estudis universitaris he desenvolupat un gran interès en el camp de l'oncologia i en com els avenços científics poden ajudar a diagnosticar-lo més precoçment i en els nous possibles tractaments més personalitzats.
Actualment, estic centrat en la identificació, verificació i validació de biomarcadors que ens ajudin a predir la recurrència en pacients amb càncer d’endometri. A més, també estem testant nous fàrmacs com a possibles tractaments per aquestes pacients.
Carlos López Gil

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.