Dra. Carmen Alonso Cotoner

Institucions

Hospital General

Aparell Digestiu

Soc metge adjunt especialista en Gastroenterologia en el Servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital Vall d'Hebron i investigadora principal en el grup de recerca en Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del Vall d'Hebron Institut de Recerca. La meva activitat clínica i investigadora està dedicada a l'hemorràgia digestiva i els trastorns funcionals digestius.

Currículum

Soc especialista en Aparell Digestiu al Hospital Vall d'Hebron, on vaig fer la residència i vaig iniciar també la meva formació en recerca en l'àmbit de la Neuroinmunogastroenterologia.
Actualment, desenvolupo la meva activitat clínica al Servei d'Aparell Digestiu de l'Hospital Vall d'Hebron com a metge adjunt responsable dels pacients amb hemorràgia digestiva. Per la meva activitat investigadora, també dedico la meva activitat clínica a l'atenció de pacients amb trastorns funcionals digestius. Des del punt de vista de recerca biomèdica, soc investigadora principal a la línia de recerca de Neuroinmunogastroenterologia, integrada en el Grup de recerca en Fisiologia i Fisiopatologia Digestiva del Vall d'Hebron Institut Recerca, amb l’objectiu de identificar els mecanismes fisiopatològics implicats en la síndrome d'intestí irritable. La meva activitat docent inclou la formació de residents com a tutora acreditada, d'estudiants de grau a la Universitat Autònoma de Barcelona i de postgrau com a professora i coordinadora del mòdul de Malalties Digestives i Hepàtiques del Màster en Recerca Biomèdica Translacional del VHIR.
Carmen Alonso Cotoner

Institucions

Hospital General

Aparell Digestiu

Vall Hebron Institut de Recerca

Fisiologia i fisiopatologia digestiva

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.