Dr. César Serrano García

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Em vaig llicenciar en Medicina per la Universitat de Salamanca el 2005 amb el Premi Extraordinari de Llicenciatura i em vaig especialitzar en Oncologia Mèdica a l'Hospital Vall d’Hebron el 2010. De 2011 a 2014 vaig treballar com a Investigador postdoctoral en el Dana-Farber Cancer Institute/Harvard Medical School. Vaig obtenir el Doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona en 2014.    Actualment, sóc Cap del Grup de Recerca Traslacional en Sarcomes del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO) i metge expert en sarcomes en el Servei d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Vall d’Hebron.

Currículum

Sóc autor principal o coautor de més de 50 publicacions en revistes internacionals indexades i capítols de llibres relacionats amb els sarcomes. He participat en el desenvolupament preclínic o clínic de teràpies aprovades en sarcomes, com ripretinib i avapritinib. Formo part de la Junta Directiva del Grup Espanyol de Recerca en Sarcomes. Imparteixo classes dins del Màster de Tumors Musculoesqueléticos de la Universitat Europea de Madrid. Pel meu treball previ he rebut reconeixement nacional i internacional, com dos Young Investigator Awards, un de la American Society of Clinical Oncology (ASCO) i un altre de la Connective Tissue Oncology Society (CTOS), i un Career Development Award de la Sarcoma Alliance for Research Through Collaboration (SARC).
César Serrano García

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.