Dra. Teresa Macarulla Mercadé

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Sóc Cap de la Unitat del Programa de Càncer de GI en el Departament d'Oncologia Mèdica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron a Barcelona des d'abril del 2017, on treballo en l'Equip de Tumors Gastrointestinals i estic involucrada en la recerca traslacional i estudis farmacodinàmics de fase I amb teràpies moleculars dirigides i la recerca traslacional relacionada, amb un enfocament especial en els inhibidors de l'EGFR, i també en estudis de fase II i III amb nous agents quimioterapèutics en tumors gastrointestinals, amb especial interès en els tumors hepatobiliopancreàtics i colònics.

Currículum

 Sóc autora de nombroses publicacions, moltes centrades en els tumors hepatobiliopancreàtics i colònics i en nous fàrmacs; així com de comunicacions en diferents congressos nacionals i internacionals. 

Participo activament en el desenvolupament de recerques clíniques nacionals i internacionals, especialment en relació amb fàrmacs dirigits contra dianes moleculars, així com en recerques clíniques per a nous agents quimioteràpics. 

Sóc també revisora ad hoc de diverses revistes d'oncologia i membre actiu de les Societats Espanyola, Europea i Americana d'Oncologia Mèdica (SEOM, ESMO, ASCO).
Teresa Macarulla Mercadé

Institucions

Hospital General

Oncologia Mèdica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.