Dra. Clara Pañella Vilamú

Institucions

Hospital General

Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica

Sóc cirurgiana adjunta a la Unitat de Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica de l'Hospital Vall Hebron.

Currículum

Metgessa adjunta especialista en Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, formada a l’Hospital del Mar (2012-2017) i subespecialitzada en Cirurgia Metabòlica i Bariàtrica mitjançant la realització del Màster en Cirugía de la Obesidad organitzat per la AEC/SECO. Simultàniament, vaig obtenir el Diploma de Formació bàsica de la SECO, el 2019.
Amb l'objectiu de perseguir la subespecialització en Cirurgia metabòlica i bariàtrica, vaig ampliar la meva formació amb el Fellowship de Cirurgia Bariàtrica de l’AEC/J&J de 12 mesos a l’Hospital Clínico San Carlos i Hospital Infanta Sofía de Madrid el 2021, a través de la beca otorgada per l'AEC/J&J.
Amb la creença que l'assisténcia va íntimament lligada a l'activitat investigadora per poder millorar en el tractament dels nostres pacients, vaig participar en el projecte de R+D+I com a co-investigadora anomenat "Electroporación selectiva en hígado tumoral por medio de infusión de suero hipersalino vía portal", finançat per l'Institut de Salut Carlos III i que va ser motiu de la meva tesi doctoral amb obtenció “Cum Laude” el 2019.
Actualment els camps de recerca són més dirigits als efectes de la Cirurgia de l'Obesitat, específicament amb l'Obesitat i la sarcopènia.
Formo part de les següents societats de cirurgia nacionals i internacionals:
• Societat Catalana de Cirurgia (SCC), des de 2013.
• Asociación Española de Cirujanos (AEC), des de 2012.
• Sociedad Española de Cirugía de la Obesidad (SECO), des de 2019.
• International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders (IFSO), des de 2019.
Clara Pañella Vilamú

Institucions

Hospital General

Cirurgia Endocrina, Metabòlica i Bariàtrica

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.