Sra. Cristina Sunyer Bernaus

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Sóc infermera especialista en pediatria formada en la Unitat Docent de Vall d'Hebron via IIR. Desenvolupo la meva tasca assistencial a la Unitat de Cures Intensives Neonatals des de l'any 2016. Sóc tutora de residents d'Infermeria Pediàtrica des de l'any 2018.

Currículum

Sóc infermera especialista en pediatria formada via IIR a la Unitat Docent Vall d’Hebron. Des del 2016 soc infermera de la Unitat de Cures Intensives Neonatals. Sempre m’ha agradat la docència i és per això que formo part de l’equip de tutores dels residents d’infermeria pediàtrica de l’Hospital Vall d’Hebron des del 2018. Sempre he estat involucrada en la tutorització del Pràcticum tant d’alumnes de carrera com de màster.

Sóc infermera des de 2013, graduada a l'Escola Universitària d'Infermeria de la Universitat de Barcelona, ubicada en el Campus de Ciències de la Salut de Bellvitge. Vaig formar part de la tercera promoció d’infermeres especialistes en pediatria de l’Hospital Vall d’Hebron, just després d’acabar la carrera. M’he pogut formar tant en l’àmbit d’Atenció Primària durant el meu rotatori pel CAP del Clot com en l’Atenció Especialitzada a l’Hospital en el transcurs de l’especialitat.

L’any 2016 vaig finalitzar el Màster en Cures Especialitzades d’Infermeria d’Urgències, àrees de pacients crítics i post-anestèsia i també el de Cures Especialitzades en Pediatria. L’any 2019 vaig concloure l’Expert Universitari en Cures Pal·liatives Pediàtriques i un altre sobre Nutrició i Alimentació Infantil. Tanmateix, també he realitzat diversos cursos de formació continuada relacionats amb la meva pràctica assistencial.
Cristina Sunyer Bernaus

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.