Sr. David Usó Bou

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Pediàtrica

Infermer/a

Infermer especialista a l'àmbit quirúrgic, des de l'any 2017 començo la meva activitat professional al costat de tota mena de pacients medicoquirúrgics, més concretament amb pacients maternoinfantils, destacant entre aquestes cirurgies oncoginecològica, cirurgia pediàtrica i cirurgia neonatal.

Currículum

Activitat professional Des de l'any 2016 comencí la meva activitat professional com a infermer amb projectes socials de Creu Roja Espanyola Castelló, fins a l'any 2017 quan vaig iniciar la meva activitat al sector privat sanitari de Catalunya com a infermer de bloc quirúrgic. Des de mitjans de 2018 em trobo com a infermer quirúrgic a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron a Barcelona als hospitals maternoinfantils i general. Formació Graduat a la Universitat Jaume I de Castelló, promoció 2012/2016, amb pràcticum a l'Hospital General Universitari de Castelló destacant les unitats de Traumatología i Ortopèdia, a més de les Unitats de Curta Estada. Becat l'any 2015 amb una estada academico-pràctica a Iowa, St.Luke's Hospital, Estats Units d'Amèrica atorgada per BP plc. Màster en infermeria quirúrgica a la Universitat de Barcelona, campus de Bellvitge, promoció 2017/2018, amb pràcticum al bloc quirúrgic de Cirurgia Major Ambulatòria de l'Hospital de Viladecans, i a l'Hospital Clínic de Barcelona com a infermer quirúrgic.
David Usó Bou

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Pediàtrica

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.