Sr. David Usó Bou

Institucions

Hospital General

Cirurgia General i Digestiva

Infermer/a

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Pediàtrica

Infermer/a

Infermer especialista a l'àmbit quirúrgic, des de l'any 2017 començo la meva activitat profesional al costat de tot tipus de pacients medicouirúrgics, més concretament amb pacients maternoinfantils, destacant entre aquestos cirurgía oncoginecològica, cirurgia pediátrica i cirurgia neonatal.

Currículum

Activitat profesional Des de l'any 2016 comencí la meva activitat profesional com a infermer amb projectes socials de Creu Roja Espanyola Castelló, fins l'any 2017 quan inicí la meva activitat al sector privat santari de Catalunya com a infermer de bloc quirùrgic. Des de mitjans de 2018 hem trobo com a infermer quirùrgic a l'Hospital Universitari Vall d'Hebrón a Barcelona als hospitals maternoinfantils i general. Formació Graduat a l'Universitat Jaume I de Castelló , promoció 2012/2016, amb practicum a l'Hospital General Universitari de Castelló destacant les unitats de Traumatología i Ortopèdia, a més de les Unitats de Curta Estada. Becat l'any 2015 amb una estada acadèmico-pràctica a Iowa, St.Luke's Hospital, Estats Units d'Amèrica otorgada per BP plc. Màster en infermeria quirùrgica a l'Universitat de Barcelona, campus de Bellvitge, promoció 2017/2018, amb practicum al bloc qirùrgic de Cirurgia Major Ambulatòria de l'Hospital de Viladecans, i a l'Hospital Clínic de Barcelona com a infermer quirùrgic.

Institucions

Hospital General

Cirurgia General i Digestiva

Infermer/a

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Cirurgia Pediàtrica

Infermer/a

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.