Sra. Elisenda Conde Rodriguez

Institucions

Hospital General

Neurologia

Sóc infermera de consultes de neuromuscular, sobretot en pacients d'ELA i miastènia. També treballo en altres serveis com pneumologia, cirurgia vascular, otorrinolaringologia. A més de tenir experiència en l'àmbit d'urgències.

Currículum

Des del 2016 sóc infermera, tot i que he fet rodatge per tot l'hospital de manera breu, però intensa, estic més experimentada en consultes externes. Formació La meva formació com a infermera comença l'any 2012 i el meu interès a seguir-me formant m'ha dut a fer diferents cursos i mestratges. El 2017 vaig acabar un màster propi en farmacologia, el 2017 vaig acabar un màster en Urgències hospitalàries i en un futur m'agradaria fer un màster del pacient crític. A més de fer cursos de manera puntual durant l'any.

Grups de recerca

Elisenda Conde Rodriguez

Institucions

Hospital General

Neurologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.