Dra. Eva Bailles

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Soc psicòloga a la secció d’Interconsulta i Psiquiatria d’Enllaç. La meva àrea d’interès es centra en els processos relacionats amb la psicologia de la salut, especialment en aquells factors psicològics que tenen impacte sobre la salut i els processos d’adaptació a les malalties.

Currículum

Vaig obtenir la llicenciatura de Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona, posteriorment vaig realitzar el mestratge en diagnòstic i teràpies psicològiques de la Universitat de Barcelona / Hospital Clínic i soc Doctora per la Universitat Pompeu Fabra.

Soc terapeuta i supervisora de teràpia cognitiu conductual per la European Association for Behavioural and Cognitive Therapies (EABCT) i em van concedir el EABCT Award 2022 per la contribució en la TCC a Catalunya.

He estat professora associada a la Facultat de Medicina i a la de Psicologia de la UAB, a la Facultat de Ciències de la Salut i de la Vida de la UPF. Continuo col·laborant en tasques docents de postgrau a diverses institucions.

Actualment centro la meva activitat en la interconsulta hospitalària d'adults de l'Hospital General i realitzant enllaç amb la Unitat de Cardiopaties Congènites de l’Adolescent i l’Adult, Àrea de Genètica Clínica i Molecular i Malalties minoritàries i la Unitat d’Angioedema Hereditari.

Prèviament la meva tasca clínica l’havia dut a terme a la Unitat d’oncologia de l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell d’Andorra fent tasques de psicooncologia i cures pal·liatives en pacients oncològics. I anteriorment havia estat vinculada a l’Institut Clínic de Neurociències (ICN) de l'Hospital Clínic de Barcelona i era la Coordinadora de la Secció de Trastorns de la Personalitat del Departament de Psiquiatria de l’Hospital Universitari Dexeus.
Eva Bailles

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.