Dr. Gianluca Fatti

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Sóc metge oftalmòleg i em dedico al tractament mèdic i quirúrgic del pol anterior de l'ull i de la cataracta. Realitzo la meva activitat assistencial al Parc Sanitari Pere Virgili, a l'Hospital Vall d'Hebron i al CAP de Chafarinas.

Currículum

Em vaig llicenciar a la Universitat Alma Mater Studiorum de Bolonya a Itàlia.

El 2013 vaig venir a Barcelona per especialitzar-me en oftalmologia. Des del 2017, any que vaig acabar la residència a l’Hospital del Mar, exerceixo com a metge adjunt al servei d’oftalmologia de l’Hospital Vall d’Hebron.

Em dedico principalment al seguiment dels pacients amb problemes de cataracta i del pol anterior de l'ull i a la de docència i la formació mèdica i quirúrgica dels residents del primer any.

També col·laboro en assajos clínics d’oncologia i hematologia coordinats pel VHIO.
Gianluca Fatti

Institucions

Hospital General

Oftalmologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.