Dra. Gloria Palomar Martinez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Treballo com a metgessa adjunta en el Servei de Psiquiatria i Salut Mental.

Currículum

Vaig iniciar la meva pràctica assistencial en la secció de Psiquiatria i Psicologia Clínica en l'àrea de Traumatologia I Rehabilitació, en l'atenció de pacients ambulatoris i ingressats dels serveis de Traumatologia i Rehabilitació.
Amb la creació del Servei de Psiquiatria, l'any 2001, passo a formar part d'aquest.
Durant 10 anys he treballat dintre del Programa de TDAH en l'edat adulta. Junt amb les funcions assistencials he format part de l'activitat investigadora, participant en diferents assajos clínics, comunicacions en congressos i publicació d'articles.
Des de l'any 2015, treballo en la secció de Psiquiatria d'enllaç en l'àrea d'Hospital General, en l'atenció psiquiàtrica dels pacients ingressats en els serveis mèdics i quirúrgics. Des de fa uns 6 anys hi col·laboro especialment en el Programa de Trasplantament pulmonar i en l'atenció de pacients adults amb Fibrosi Quística., tant a nivell hospitalari com ambulatori.
Gloria Palomar Martinez

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.