Sra. Hanaa Boudoukhan Benriyyan

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Psicòloga al Programa Psiquiatria Transcultural, especialitzada en intervenció en salut mental amb persones procedents de diferents orígens i cultura. Treballo amb persones que han patit situacions traumàtiques, amb manifestació del Trastorn per Estrès Postraumàtic, així com grups d'alta vulnerabilitat social relacionada amb el procés migratori, sempre amb una perspectiva transcultural i de gènere. Col·laboro amb entitats d'acollida per a avaluació neuropsicològica per a detecció de discapacitats cognitives.

Currículum

Els meus coneixements estan relacionats amb la Psiquiatria Transcultural i la competència cultural, així com amb la intervenció en trauma amb col·lectius de diferents procedències, especialment perfils més vulnerables psicosocialment, refugiats i migrants víctimes de violència. Sóc terapeuta clínica d'EMDR.
Hanaa Boudoukhan Benriyyan

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.