Dra. Inés Zulema Calero Fernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ecografia Ginecològica

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Obstetrícia i Ginecologia amb molta experiència en ecografia obstètrica. Treballo a la Unitat d’Ecografia Obstètrica de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des de l’any 2006. El meu interès és l’estudi del fetus i el seu entorn per detectar anomalies, avaluar el benestar fetal i valorar si es va desenvolupant de forma adequada.

Currículum

Formació:
Em vaig formar com a metgessa a la Universitat de Barcelona i vaig obtenir plaça via MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, on m'he subespecialitzat en ecografia obstètrica i on treballo com a metgessa adjunta des de l'any 2006.

Investigació i activitat docent:
Sóc investigadora col·laboradora del grup d'investigació de medicina materno-fetal del VHIR.
Col·laboro en el curs de formació d'Ecografia Obstètrica organitzat pel Servei d'Obstetrícia de l'Hospital Vall d'Hebron i com a professora associada clínica a l'assignatura d'Obstetrícia i Ginecologia de la Facultat de Medicina de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Inés Zulema Calero Fernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ecografia Ginecològica

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Medicina materna i fetal

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.