Dr. José Miguel Escudero Fernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc metge especialitzat en radiodiagnòstic incorporat com a metge adjunt l'any 2020 quan vaig acabar la meva formació com MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A més, tinc el títol d'especialista en Bioquímica Clínica.  Formo part de la secció de radiologia pediàtrica del servei de Radiodiagnòstic.

Currículum

Llicenciat en Medicina i Cirurgia (2004), especialista en Bioquímica Clínica (2009) després de la meva formació com MIR a l'Hospital Clínic de Barcelona i especialista en Radiodiagnòstic en 2020 després de la meva formació com MIR a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. 

Com a bioquímic he format part de la secció d'Hormones, Oncobiologia i Citocines del 2009 al 2015 on, en diferents períodes, he participat en els programes de cribatge prenatal, detecció precoç de la síndrome de Down i de defectes del tub neural i del programa de detecció precoç del càncer de còlon mitjançant inmunoanálisis.

Co-autor de 26 articles en el camp de la bioquímica clínica i el radiodiagnòstic, així com en llibres i monografies sobre la utilitat dels marcadors tumorals en el diagnòstic precoç del càncer, i organitzador de congressos internacionals sobre la utilitat clínica dels marcadors tumorals.
José Miguel Escudero Fernández

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Radiologia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.