Dr. Juan José de Agustin de Oro

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Responsable/Coordinador

El doctor de Agustin és Metge, Reumatòleg i ecografista, que té com a centre de la seva activitat el benestar dels malalts i l’interès per millorar constantment en el seu coneixement de les malalties reumàtiques.

Currículum

Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona l'any 1991. Va realitzar la residència de Reumatologia a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron entre el 1996 i el 2000. Va ser becari durant dos anys a la Unitat de Reumatologia de l'Hospital Vall D'Hebron, per després passar a ser Reumatòleg de la SAP Sant Andreu de l'ICS el 2002. Posteriorment, es va integrar a la Secció de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron el 2008, on manté la seva activitat fins avui.

És doctor en Medicina per la UAB des del 2004 amb la tesi doctoral “Estudi de l'associació de la regió 8q13 i l'artritis reumatoide en famílies simples espanyoles”. Té un Màster en Sonoanatomia i fisiologia de l'activitat muscular per la Universitat de Barcelona 2013. El 2005 va fer una estada postdoctoral a la Università Politecnica delle Marche a Ancona amb el Professor Walter Grassi.

Ja durant l'etapa d'especialització es va interessar en l'ús de l'ecografia en les malalties reumàtiques, fent tots els cursos de formació de la Societat Espanyola de Reumatologia i de la Societat Europea de Reumatologia. El 2003 va realitzar la formació per acreditar-se com a professor de l'Escola d'Ecografia de la Societat Espanyola de Reumatologia, incorporant-se des de llavors al claustre de professors de l'escola ECOSER i per a la qual està fent nombrosos cursos fins a la data actual. Des del 2008 és el responsable del gabinet d'Ecografia de la Unitat de Reumatologia de l'Hospital Vall d'Hebron i des del 2017 referent de la Unitat de Tècniques i Imatge del Servei de Reumatologia. Ha organitzat i col·laborat en nombrosos cursos d'ecografia impartits als diferents professionals interessats en l'aprenentatge d'aquesta tècnica i dona ponències sobre l'aplicació d’aquesta tècnica en les malalties de l'aparell locomotor.

És membre en actiu de la Societat Catalana de Reumatologia, i va ser el coordinador del grup d'Ecografia de la Societat durant 6 anys (2013-2019). Actualment és membre de la junta de la Societat.

A més de la seva tasca diària amb els malalts, que és el centre de la seva activitat professional, ha estat investigador principal o col·laborador en múltiples estudis i ha publicat diferents treballs de recerca en malalties reumàtiques, centrats la major part en la seva línia de treball principal, l'ecografia musculoesquelètica.
Juan José de Agustin de Oro

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Responsable/Coordinador

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.