Dr. Juan Lorente Guerrero

Institucions

Hospital General

Otorinolaringologia

Sóc el cap d'Otorrinolaringologia de Vall d'Hebron, on treballo des de l'any 1989. La meva especialitat és el tractament de la patologia oncològica faringolaríngia i la patologia benigna d'aquesta àrea. La meva activitat científica se centra en la recerca en patologia oncològica i benigna faringolaríngia i patologia inflamatòria de les foses nasals. A més sóc professor titular d'otorrinolaringologia a la Universitat Autònoma de Barcelona on imparteixo classes des de l'any 1991.

Currículum

Des de l'any 1989 sóc otorrinolaringòleg a Vall d'Hebron on vaig fer l'especialitat MIR i on des del 1991 sóc metge adjunt.

des que em vaig incorporar com a adjunt la meva activitat professional està dedicada al diagnòstic i tractament de la patologia oncològica i benigna faringolaríngia, patologia inflamatòria de les foses nasals i patologia infecciosa de l'orella, motiu pel qual he dirigit projectes de recerca com a investigador principal d'aquestes patologies.

L'any 1991 vaig presentar la meva tesi doctoral: alteracions cocleovestibulars en malalts urèmics sotmesos a hemodiàlisi i trasplantament renal en què vaig obtenir la qualificació Apto "Cum Laude" per unanimitat.

Pel que fa a la meva activitat docent i investigadora, he participat en 16 projectes de recerca, dels quals he dirigit 11, i, també, he dirigit 11 tesines i treballs de recerca i 10 tesis doctorals, en tinc 5 en fase de desenvolupament. He estat codirector de 3 ponències de la Societat Espanyola d'Otorrinolaringologia.

A més, he estat ponent en 65 cursos i seminaris i la meva publicació científica es tradueix en 64 capítols en llibres, 65 articles en revistes internacionals, més de 200 participacions, entre comunicacions i pòsters, en congressos nacionals i internacionals.

.
Juan Lorente Guerrero

Institucions

Hospital General

Otorinolaringologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Recerca biomèdica amb cel.lules mare del càncer

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.