Dra. Katiuska Rosas Soto

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Sóc Llicenciada en Medicina graduada Summa Cum Laude i especialista en Neurocirurgia. Vaig realitzar Màster en Neurociència i Biologia del Comportament.   En l'actualitat realitzant Tesi doctoral en Unitat d'Investigació de Neurotraumatologia i Neurocirurgia (UNINN) de l'Institut de Recerca Vall d'Hebron. Treball en el Servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Actualment dedicada a Neurocirurgia Pediàtrica principalment i a Patologia Licuoral en general.

Currículum

Neurocirurgiana des del 2014.

 

Actualment, des de febrer 2020 sóc part de l'equip de Neurocirurgia de l'Hospital Vall d'Hebron, amb activitat predominant en Neurocirurgia Pediàtrica, considerada com a Servei de Referència (CSUR - NCP Complexa) pel Ministeri de Salut des de 2013.

2014-2017 Unitat de Columna d'Hospital de Zafra / Badajoz (Coordinadora de la Unitat).

2017-2020 Hospital Arnau de Vilanova.

 

Els meus camps clínics de major interès són: neurocirurgia pediàtrica, hidrocefàlies i altres alteracions de la dinàmica de l'LCR, traumatismes cerebrals, cirurgia d'espina bífida i neurooncologia. Participo en comitès clínics com: Comissió d'Atenció a l'Pacient amb Politraumatisme, Hipertensió Intracraneal Benigna, Espina Bífida, Neurooncologia Pediàtrica, Craneofacial. Formo part, pel nostre hospital, de la Xarxa Europea sobre Malalties Neurològiques Minoritàries (ERN-RND cranio).

 

Els meus indicadors generals de qualitat de la producció científica són: H-Índex: 1; Suma de citacions: 9; Articles indexats a PubMed: 4; Participació en congressos nacionals i internacionals: 23 (30 treballs presentats).
Katiuska Rosas Soto

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.