Dra. Laia Delgado Montfort

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

El meu nom és Laia Delgado Montfort. Em vaig llicenciar en medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona al 2018 i posteriorment em vaig especialitzar en psiquiatria a la Corporació Sanitària Parc Taulí. Un cop acabada la residència al maig del 2023, em vaig incorporar a jornada completa a l'Hospital Campus Vall d'Hebron a la Unitat d'Hospitalització de Salut Mental Infantil i Adolescent, on he estat treballant fins a l'actualitat.

Currículum

Sóc llicenciada en medicina i cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (2012-2018). Durant el cinquè any de carrera també vaig fer una estada universitària a l'Institut Tecnològic de Monterrey a Mèxic (Gener-Juny 2017). Posteriorment vaig fer la residència en psiquiatria a l'Hospital Universitari Parc Taulí (Maig 2019-Maig 2023). Durant la residència vaig optar pel trajecte A d'especialització en Psiquiatria Infantil i Adolescent i vaig fer una rotació externa a Interconsulta Infanto-juvenil a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron (Setembre 2022) i una rotació externa a la unitat d'hospitalització Infantil i Adolescent a l'Hospital de nens Ricardo Gutierrez de Buenos Aires, Argentina (Desembre 2022 – Febrer 2023).

Durant la residència vaig tenir l'oportunitat de participar en diversos projectes de recerca, així com de presentar diverses comunicacions orals i pòsters a múltiples congressos i de publicar un article com a primer signant.

Des del meu darrer any de residència he estat centrada en la psiquiatria Infantil i Adolescent, encara que també tinc interès a la Psiquiatria d'Enllaç i interconsulta, en la psiquiatria perinatal i en les unitats d'Hospitalització d'Adults.

En el meu dia a dia m'encarrego del tractament i estabilització dels pacients ingressats a la Unitat d'Hospitalització Infantil i Adolescent, així com de la coordinació amb altres referents amb l'objectiu d'establir un pla terapèutic a l'alta hospitalària. De la mateixa manera m'encarrego també d'atendre les urgències de Psiquiatria Infantil i Adolescent.
Laia Delgado Montfort

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.