Sr. Laionel Peñafiel Rubilar

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Urgències Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Sóc auxiliar d'infermeria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2020 amb experiència majoritariament dins dels serveis de crítics de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats. Des de fa uns anys vaig descobrir que m'atrau molt el món de la infermeria i la meva intenció en un futur pròxim és continuar formant-me.

Currículum

Sóc titulat en tècnic en cures auxiliars d'infermeria (2019) i tècnic superior en documentació i administració sanitària (2022), ambdós per l'Institut Bonanova del Parc de Salut MAR de Barcelona i actualment sóc estudiant del grau d'infermeria a la Universitat Autònoma de Barcelona.

En la major part del temps he desenvolupat la meva tasca assistencial dins de l'Hospital de Traumatologia, Rehabilitació i Cremats i en una menor part dins de l'Hospital General, concretament als serveis de cremats, urgències, reanimació, cures intensives, neurotraumatologia, psiquiatria, endoscòpia digestiva, entre d'altres...

Durant els meus anys de formació he dut a terme diverses estades pràctiques, una dins de la direcció de gestió i sistemes d'informació de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau (2022), al Consorci d'Atenció Primària de Barcelona-Esquerra (2021) i una mobilitat internacional Erasmus+ a la unitat de traumatologia del Centre Hospitalier Universitaire de Grenoble-Alpes.

També vaig participar com a ponent al XVII Congrés Nacional de Documentació Mèdica.
Laionel Peñafiel Rubilar

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Urgències Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.