Sr. Laionel Peñafiel Rubilar

Institucions

Hospital General

Urgències General

Sóc auxiliar d'infermeria a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron des del 2020, amb experiència als serveis de psiquiatria i cures intensives. Des de fa uns anys vaig descobrir que m'atrau molt el món de la infermeria i la meva intenció en un futur pròxim és seguir formant-me.

Currículum

Sóc auxiliar d'infermeria des del 2019. Actualment, em trobo treballant a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron, concretament a una de les unitats de cures intensives dedicades a pacients crítics amb la SARS-CoV-19.

Em vaig formar a l'Institut Bonanova del Parc de Salut MAR de Barcelona, vaig realitzar les meves estades formatives als següents hospitals:
- Centre Hospitalier Universitaire de Grenoble-Alpes (França): Al servei de traumatologia del CHUGA, on el centre és el referent en primera posició a França. Aquest període va ser possible gràcies a una Beca Erasmus+.
- Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Barcelona): Al servei de Psiquiatria i Addiccions, realitzant un rotatori per hospitalització, urgències i el centre d'atenció i seguiment. També vaig treballar al servei d'hospitalització quirúrgica de la Clínica Sagrada Família.

Institucions

Hospital General

Urgències General

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.