Dra. Laura Viñas Giménez

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Metge

Sóc Facultativa especialista en immunologia llicenciada en biologia. Apassionada de la innovació mèdica. Crec fortament en la millora de les tècniques diagnòstiques per ajudar en la qualitat de vida dels pacients. Em sento plenament compromesa amb la investigació constant que condueix a elements clau per al progrés.

Currículum

Vaig començar a treballar a l'Hospital Vall d'Hebron l'any 2014 com a resident del Servei d'Immunologia. Després de quatre anys de formació en aquest camp em vaig quedar com a Facultativa Especialista a l'àrea d'Autoimmunitat i Al·lergologia. Formació La meva formació per a poder treballar a un hospital públic comença quan em vaig llicenciar l'any 2011 a la Facultat de biologia. Després d'un Màster en Immunologia avançada em vaig adonar que la meva passió era la Immunologia i que volia exercir com a Immunòloga. Per a dur a terme aquest somni em vaig preparar per a l'examen BIr ( Biòleg Intern Resident) i l'any 2014 vaig aconseguir una plaça al Servei d'Immunologia de la Vall d'Hebron.
Laura Viñas Giménez

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Immunologia translacional

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.