Dra. María Teresa Sanz Martinez

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Metge

Sóc Llicenciada en Bioquímica i especialista en immunologia. Durant la meva carrera professional m'he especialitzat en l'estudi de marcadors de diagnòstic i pronòstic de malalties immunomediades, entre les quals es troben les malalties autoimmunes, així com el monitoratge de la resposta a immunoteràpia en aquestes patologies.

Currículum

Vaig realitzar els meus estudis de Bioquímica a la Universitat d'Oviedo i la meva especialitat en immunologia a l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Vaig complementar la meva formació en el camp de la immunologia clínica realitzant el Màster interuniversitari en immunologia avançada en la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona.

Des de juny de 2017 sóc facultativa especialista al Servei d'Immunologia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron, responsable de les àrees d'autoimmunitat i immunoteràpia.

Sóc membre de societats científiques, entre les quals destaquen la Societat Catalana d'Immunologia (SCI) i la Societat Espanyola d'Immunologia (SEI).
María Teresa Sanz Martinez

Institucions

Serveis transversals

Immunologia

Metge

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Immunologia translacional

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.