Sra. Lidia Iñigo Cruces

Institucions

Hospital General

Medicina Interna

Sóc infermera amb experiència a hospitalització, especialment a medicina interna i traumatologia. M'agrada estar actualitzada i sempre estic aprenent coses noves. Actualment, treballo com a infermera experta en l'atenció al pacient ancià fràgil hospitalitzat.

Currículum

Vaig finalitzar la diplomatura en infermeria el 2005, i des de 2006 treballo a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.
 
L'any 2010 vaig acabar un postgrau en l'abordatge integral al pacient amb ferides cròniques i el 2012 vaig finalitzar el màster en cures al pacient geriàtric i gerontològic. A més de molts altres cursos de formació continuada fins al dia d'avui.
 
Durant els meus primers anys professionals vaig treballar en l'àrea de traumatologia i ja el 2012 vaig començar al servei d'hospitalització a domicili a on vaig poder tenir els primers contactes amb els malalts de medicina interna.
 
L'any 2015 vaig passar a formar part de l'equip d'hospitalització de Medicina Interna fins a l'actualitat, on sóc líder en prevenció de caigudes a l'Hospital General dins del projecte BPSO.
 
També he donat cursos de formació continuada en els temes de prevenció de caigudes, delírium i atenció al pacient geriàtric.
 
Lidia Iñigo Cruces

Institucions

Hospital General

Medicina Interna

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.