Dra. Ma. Eugenia Semidey Raven

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Sóc metgessa adjunta del servei d'Anatomia Patològica de l'Hospital des de l'any 2014. Tinc especial dedicació a les àrees de Uropatologia i Patologia Digestiva. Estic actualment involucrada en diversos projectes de recerca dins d'aquesta àrea de coneixement, i molt especialment en el camp de uropatologia. També em dedico, en menor grau, a l'àrea de patologia colorrectal, esofàgica i gàstrica.

Currículum

Vaig cursar l'especialitat d'Anatomia Patològica a l´Hospital Vall d´Hebron. Posteriorment, vaig treballar al Parc Sanitari Sant Joan de Deu (Sant Boi de LLobregat i Martorell). Posteriorment, i fins avui, em dedico de forma molt especial a les àrees de Uropatologia i Patologia Digestiva. Participo de forma activa en diverses Societats Científiques/Grups Recerca/Llarg ETC.

Institucions

Serveis transversals

Anatomia Patològica

Metge

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.