Sra. Mªluisa Angles Mellado

Institucions

Hospital General

Unitat Bàsica de Prevenció de Riscos Laborals

Soc infermera del treball i l'experiència que he adquirit en l'àmbit assistencial em facilita molt la meva activitat actual. Tinc un coneixement ampli del risc biològic a l’entorn sanitari, de l'ús dels equips de protecció individual i dels equips de bioseguretat. Un dels meus objectius és treballar perquè els professionals de la salut puguin desenvolupar la seva activitat laboral en les millors condicions de seguretat possibles.

Currículum

Des que vaig finalitzar els estudis d'infermeria el 1985, he treballat com a infermera assistencial en diferents àrees medicoquirúrgiques de l’Hospital Vall d’Hebron, com ara cirurgia digestiva i àrees mèdiques com oncologia, hematologia, extraccions de laboratori o Urgències de l'Hospital General. Des de l'any 2001 desenvolupo la meva activitat com a infermera del treball a la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals. D’altra banda, durant el període de treball a Urgències vaig tenir alumnes en període de pràctiques de diferents escoles universitàries d'infermeria. A més, des que estic a la Unitat de Prevenció de Riscos Laborals imparteixo formació als treballadors, de tipus presencial i també a distància. Soc Diplomada en Infermeria des de l'any 1985 i m’he especialitat en infermeria del treball. He intentat adquirir coneixements en diferents camps, com la gestió dels serveis d'infermeria, i també he cursat un postgrau de gestió de cures infermeres i un màster en prevenció de riscos laborals en l'especialitat d'higiene, seguretat i ergonomia.
Mªluisa Angles Mellado

Institucions

Hospital General

Unitat Bàsica de Prevenció de Riscos Laborals

Notícies relacionades

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.