Sr. Manuel Quintana Luque

Institucions

Hospital General

Neurologia

Sóc bioestadístic doctorat en medicina. Des de 2001 he treballat en grups de recerca associats al servei de Neurologia, i actualment formo part de la Unitat d'Epilèpsia del HUVH i del Grup de Recerca de l'Estat epilèptic i Crisis Agudes del VHIR. La meva activitat principal consisteix en gestionar els projectes i assaigs clínics d'epilèpsia, així com de realitzar l'anàlisi de dades dels diferents projectes actius del grup.

Currículum

Diplomat en estadística (2000) i graduat en estadística aplicada (2011) per la UAB. Vaig realitzar el màster universitari en Bioinformàtica i Bioestadística per la UOC (2019), i més recentment vaig obtenir el meu doctorat en medicina per la UAB (2022) per un estudi epidemiològic i de costos hospitalaris de l'epilèpsia.
Porto més de 20 anys d'experiència com a bioestadístic al servei de Neurologia, realitzant l'anàlisi estadístic de dades de projectes competitius nacionals, així com de projectes de recerca interns. Actualment formo part de l'equip de recerca en Epilèsia, en el qual porto una intensa activitat investigadora, gestionant els diferents projectes i assajos del grup, així com el tractament de dades estadístiques i bioinformàtiques.
Sóc coautor de més de 150 articles publicats en revistes indexades, majoritàriament derivats de projectes relacionats amb l'epilèpsia. Actualment sóc investigador colaborador de dos projectes competitius del grup, principalment basats en la recerca de biomarcadors (proteïnes i microRNA) associats a l'estat epilèptic i a la predicció de noves crisis epilèptiques.
Manuel Quintana Luque

Institucions

Hospital General

Neurologia

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Grup de recerca de l'estat epilèptic i crisis agudes

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.