Dra. Mar Meléndez Plumed

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Medicina Física i Rehabilitació

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista en Medicina Física i Rehabilitació, l’activitat assistencial la desenvolupo a l'àrea de rehabilitació infantil i a la Unitat d’Espina Bífida i defectes del tub neural. L’objectiu de la meva tasca és aconseguir un nivell d’autonomia òptim en aquells nens que pateixen diferents graus de discapacitat i afavorir la qualitat de vida i la integració escolar i social.

Currículum

Després de llicenciar-me en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona vaig fer l'especialitat via MIR al Departament de Rehabilitació i Medicina Física del nostre hospital.

En acabar vaig dirigir la meva feina cap a la Rehabilitació Infantil inicialment a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona fins a l’any 2006 i posteriorment a la Unitat de Rehabilitació Infantil i Paràlisi cerebral ampliant la tasca cap a l'Espina Bífida i els defectes del tub neural fins a l’actualitat.

Quant a la recerca he format part de projectes competitius amb finançament públic pel Ministerio de Ciencia e Innovación: PSI 2011-24386: “Disfunciones ejecutivas y conectividad cerebral en la parálisis cerebral discinética”. Actualment participo en el treball “Entrenamiento ejecutivo en la Parálisis Cerebral: Participación, calidad de vida y conectividad cerebral“, beca de Proyectos EXCELENCIA y Proyectos RETOS (2016) del Ministerio de Economía y Competitividad, així com en diferents assaigs clínics punters pel tractament de l’espasticitat, malalties neuromusculars i en el projecte transversal d’espina bífida.

Sóc professora associada la Universitat Autònoma de Barcelona, responsable de l’assignatura Psicomotricitat normal i patològica del Grau de Fisioteràpia des de l’any 2013.
Mar Meléndez Plumed

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Medicina Física i Rehabilitació

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Medicina Física i Rehabilitació

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a sènior

Grup de recerca medicina física i rehabilitació

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.