Sra. Marga Capell

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Responsable secretaria assistencial

Sóc llicenciada en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona (UB) i Màster en eHealth per la Salle. Durant 14 anys vaig ser directora de drets estrangers en una editorial de medicina, on es treballen fonamentalment projectes formatius en les diferents especialitats mèdiques. La meva arribada a l’equip de Docència del Cemcat al 2014 té el seu origen en aquest context laboral i professional i les ganes d’incorporar-me a un projecte de centre referent a nivell mundial.

Currículum

La meva trajectòria professional s’inicia al 1991, a l’editorial Ancora SA, com a assistent a la directora de drets estrangers. Al 1992 entro a la UNIC (Unitat de Neuroimmunologia Clínica) de Vall d’Hebron com a secretaria del Dr. Xavier Montalban. La meva estada a Portland (USA) d’un any acadèmic quan tenia 16-17 anys em dota d’un coneixement proficiency en anglès, necessari per a les posicions que desenvolupo tant a l’editorial com després a la UNIC. Al 1994 marxo a viure a St. Petersburg (Rússia), on acabo els meus estudis universitaris. Després del meu pas per una companyia immobiliària Internacional holandesa, al 2001 recupero el món editorial mèdic com a directora de drets estrangers a “J&C Ediciones Médicas”. A l’estiu del 2014, m’incorporo de nou a l’equip del Xavier Montalban, al departament de Docència i gestió de la Memòria del Cemcat d’on en sóc la coordinadora des de 2016. Actualment, gestionem al voltant de 25 activitats docents anuals entre presencials i no presencials amb audiències nacionals i internacionals. Més de 300 professionals passen per les nostres aules cada any i comencem a crear una xarxa d’Alumni per tot el món de més de 3.000 persones.
Marga Capell

Institucions

Centre d'Esclerosi Múltiple de Catalunya

Responsable secretaria assistencial

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.