Sra. Maria Cristina Pérez Conesa

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oncologia i Hematologia Pediàtrica

Infermer/a

Sóc Infermera Especialista en Pediatria i treballo al Servei d'Oncohematologia Pediàtrica des de fa més de 10 anys. Durant aquests anys m'he format i adquirit experiència en les cures i necessitats dels pacients pediàtrics amb patologies relacionades amb l'àmbit Oncològic, hematològic i a aquells que reben un Trasplantament de Progenitors Hematopoètics. Entusiasta de la docència i les noves metodologies docents, sóc actualment una de les tutores de l'especialitat d'Infermeria Pediàtrica. A més, el meu interès per la investigació m'ha portat a formar-me, participar en treballs i publicacions i, actualment, sent la coordinadora de l'itinerari en investigació de les Infermeres Internes Residents (IIR) en Pediatria. El compromís que sento amb la meva professió em motiva a formar part de l'Associació Catalana d'Infermeria Pediàtrica com a membre de la Junta Directiva i a realitzar col·laboracions amb el departament de Salut en l'àmbit de la Infermeria Pediàtrica.

Currículum

2021. Docent del Màster d'Infermeria Pediàtrica al pacient amb patologia Hematològica Grau. Universitat CEU Cardenal Herrera.
2021. Màster en Direcció i Gestió en Infermeria. Universitat CEU Cardenal Herrera.
2020. Docent del Màster d'Infermeria en Oncologia Pediàtrica. Universitat CEU Cardenal Herrera.
2019. Màster en Trasplantament de Progenitors Hematopoètics. Universitat de Valencia (UV).
2016. Màster Universitari en Investigació aplicada a les Cures Infermeres. Universitat de Barcelona (UB). Premi Extraordinari de Final de Màster.
2015. Postgrau en Infermeria d'Atenció Familiar i Comunitària. UNED.
2014. Especialista en Infermeria Pediàtrica via residència (EIR). Unitat docent multiprofessional de Pediatria de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron.
2012. Màster de Farmacoteràpia per Infermeria. Universitat de València (UV).
2011. Diplomatura en Infermeria. Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Premi Nacional de Fin de Carrera d'Educació Universitària.
Maria Cristina Pérez Conesa

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Oncologia i Hematologia Pediàtrica

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.