Dra. Maria Luisa Aznar Ruiz de Alegria

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Sóc metgessa especialista en malalties infeccioses, amb especial interès en les malalties causades per micobacteris, les infeccions desateses i les infeccions relacionades amb viatges internacionals. Coordino diversos projectes de recerca en malalties infeccioses a Angola.

Currículum

Llicenciada en Medicina per la Universitat de Navarra (2006) i especialista en Medicina Interna (Hospital Vall d'Hebron, Barcelona, 2013). El 2013 vaig treballar durant un any a Guwahati, Índia, a l'ONG Operation Smile, i posteriorment, del 2014 al 2015, a l'Hospital Nossa Senhora da Paz a Cubal, Angola. Vaig realitzar el Màster de Salut Internacional i Cooperació de la UAB el 2014. Posteriorment vaig realitzar un Fellowship a Micobacteris no tuberculosos a Toronto, Canadà (University HealthNetwork), durant l'any 2017. Doctora en medicina el 2019 amb qualificació excel·lent Cum laude amb el projecte de Tuberculosi MDR a una àrea rural d'Angola. La meva principal línia d'assistència i investigació són les malalties causades per micobacteris (tuberculosi i micobacteris no tuberculosos), així com infeccions relacionades amb viatges internacionals i les malalties desateses. Sóc professora del Màster de Salut Internacional i Cooperació de la UAB. Des del 2019 treballo a la Unitat de Medicina Tropical i Salut Internacional de Drassanes-Vall d'Hebron, compaginant l'activitat assistencial amb la coordinació i participació en diversos projectes de recerca, tant a Espanya com a Angola.
Maria Luisa Aznar Ruiz de Alegria

Institucions

Hospital General

Malalties Infeccioses

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a principal

Malalties infeccioses

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.