Sr. Maria Mercè Rejón Vallverdú

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Àrea Quirúrgica

Infermer/a

Sóc infermera en la Unitat de Reanimació Postquirúrgica de l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. Estic especialitzada en malalts crítics operats de cirurgia traumatològica, neurocirurgia, cirurgia maxil·lofacial i otorrinolaringologia.

Currículum

Sóc infermera de l'Hospital des de l'any 2003. Des del principi he estat a l'Hospital de Traumatologia i Rehabilitació. Vaig treballar en planta durant dos anys aproximadament i posteriorment a l'UCI. L'any 2006 vaig començar el meu interinatge a la Unitat de Reanimació Postquirúrgica i posteriorment vaig continuar en la mateixa Unitat en aconseguir la plaça.
Maria Mercè Rejón Vallverdú

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Àrea Quirúrgica

Infermer/a

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.