Dra. Marta Cicuendez Lopez-Ocaña

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Especialista en Neurocirurgia dins de les unitats de cirurgia de raquis i Neurooncologia del servei de Neurocirurgia de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. A més, sóc especialista en Cirurgia de Base de Crani endoscòpica i patologia hipofisària. Estic involucrada en projectes de recerca i assaigs clínics dins l'àmbit de la Neurooncologia. També dedico part de la meva assistència a altres patologies dins de la Neurocirurgia funcional com la neuràlgia del trigemin, la col·locació d'elèctrodes profunds per a trastorns del moviment i la cirurgia de l'epilèpsia.

Currículum

Em vaig llicenciar en Medicina i Cirurgia per la Universitat Complutense en Madrid (2006) i vaig a realitzar la meva especialització via MIR de Neurocirurgia a l'Hospital Universitari 12 de Octubre de Madrid (2007-2012). Vaig a acabar la Tesi Doctoral el 2019, sóc Doctora en Medicina i Cirurgia por la Universidad Complutense de Madrid.

Des del 2012 sóc facultatiu especialista de Neurocirurgia a l'HVH i la meva activitat assistencial se centra fonamentalment en la neurooncologia i cirurgia endoscòpica de base de crani; amb especial dedicació a neurocirurgia avançada en pacients desperts, mapping cerebral i cirurgia guiada per navegació/ecografia i fluorescència amb 5-ALA.

També dedico la meva activitat assistencial a la patologia degenerativa raquídia i medul·lar. Tinc especial interès en tècniques mínimament invasives i microcirurgia. A més, em dedico a patologies dins l'àmbit de la Neurocirurgia Funcional com a cirurgia en el trastorn del moviment i maneig de la neuràlgia del trigemin. Formo part dels comitès assistencials de tumors Neuoroncològics, Metàstasis Cerebrals, Tumors d'Hipòfisi, Epilèpsia i Neuràlgia del Trigemin.

Combino aquesta activitat assistencial amb la investigació, participat en nombrosos assaigs clínics i projectes de recerca. Sóc autor o coautor de nombrosos articles publicats en revistes nacionals i internacionals, i he participat com a ponent en nombrosos congressos nacionals i internacionals. A nivell Docent he estat professor col·laborador de la Universitat Complutense de Madrid.
Marta Cicuendez Lopez-Ocaña

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.