Dra. Paola Cano Granda

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Dra. Jannet Paola Cano Granda té una gran experiència en Neurocirurgia Pediàtrica. Es basa en el diagnòstic, tractament i seguiment dels pacients menors de 18 anys. Les principals lesions que tracta són els tumors cerebrals, malformacions craniofacials, les alteracions del desenvolupament del tub neural, hemorràgia de la matriu germinal del pacient prematur, hidrocefàlia, lesions espinals i TCE.

Currículum

Llicenciada en Medicina i Cirurgia a la Universitat de Navarra el 1998, especialitzant-se en Neurocirurgia el 2005 per l'Hospital De la Santa Creu I Sant Pau.

Després de treballar durant tres anys a l'Hospital Universitari Josep de Girona es va incorporar a l'Hospital de la Vall d'Hebron com a metge especialista a Neurocirurgia.

Ha participat progressivament en activitats científiques i tecnològiques, assistint a congressos nacionals i internacionals, pertanyent a comitès científics i tècnics.
Paola Cano Granda

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neurocirurgia Pediàtrica

Metge/ssa

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Neurocirurgia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.