Sra. Marta Perea Ortueta

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Sóc psicòloga clínica i tinc experiència en l’àmbit de la salut mental. Formo part del Servei de Psiquiatria de l’hospital. Actualment desenvolupo la meva activitat dins de la Secció d’addiccions i patologia dual.

Currículum

Des del 2016 treballo com a psicòloga clínica adjunta en la secció d’addiccions i patologia dual de l’Hospital.

Activitat docent:

Actualment treball com a tutora dels psicòlegs interns residents que realitzen la seva especialitat de psicologia clínica a l’hospital. Així mateix, la meva activitat docent ha estat dirigida a la formació dels residents interns i externs de psicologia clínica en la seva rotació a l’àrea d’addiccions i patologia dual.

Formació:

L'any 2012 vaig començar la formació com a Psicòloga Interna Resident de l’Hospital Vall d’Hebron on vaig poder aprofundir en l’àmbit de la salut mental de població infantil i adulta i obtenir així el títol d’especialista en psicologia clínica. Durant la meva experiència laboral continuo formant-me participant en diversos cursos, congressos i publicacions científiques.
Marta Perea Ortueta

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.