Sr. Martí Artús Colomer

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Sóc tècnic especialista informàtic. Actualment, estic treballant a Recursos Humans en la gestió de projectes relacionats amb la informàtica i la gestió de dades. Recentment, també m'he graduat en Psicologia per la UAB i m'agradaria a poc a poc anar orientant la meva carrera professional cap a aquesta disciplina.

Currículum

Des de l'any 2005 tinc el títol de Mòdul Superior en Informàtica de Sistemes i des de llavors he treballat en diverses empreses de l'àmbit públic i privat en diferents tasques relacionades amb la informàtica de sistemes. Tot i que fa més anys que treballo a l'ICS, ara fa uns 2 anys que m'he incorporat a Vall d'Hebron, concretament a Recursos Humans, on participo en el desenvolupament de projectes relacionats amb la informàtica i la gestió de dades. L'any 2017 m'he graduat en Psicologia per la UAB, concretament a l'especialitat de Psicologia de la Salut, àrea en la qual espero poder desenvolupar els meus projectes en un futur.
Martí Artús Colomer

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.