Sr. Martí Artús Colomer

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Sóc tècnic especialista informàtic. Actualment estic treballant a Recursos Humans en la gestió de projectes relacionats amb la informàtica i la gestió de dades. Recentment també m'he graduat en Psicologia per la UAB i m'agradaria poc a poc anar orientant la meva carrera profesional cap a aquesta disciplina.

Currículum

Des de l'any 2005 tinc el títol de Mòdul Superior en Informàtica de Sistemes i des de llavors he treballat en diverses empreses de l'àmbit públic i privat en diferents tasques relacionades amb la informàtica de sistemes. Tot i que fa més anys que treballo a l'ICS, ara fa uns 2 anys que m'he incorporat a Vall d'Hebron, concretament a Recursos Humans, on participo en el desenvolupament de projectes relacionats amb la informàtica i la gestió de dades. L'any 2017 m'he graduat en Psicologia per la UAB, concretament a l'especialitat de Psicologia de la Salut, àrea en la qual espero poder desenvolupar els meus projectes en un futur.

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Tècnic Especialista

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.