Sra. Sandra Ruiz Ponce

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Psicòleg/a

Sóc Psicòloga Coach de la Subdirecció de Formació i Desenvolupament de l’HUVH des de setembre de 2021. La meva activitat es centra en acompanyar, facilitar i promoure el desenvolupament dels professionals, tot vetllant pel talent i el benestar de les persones, ja sigui fent avaluacions competencials en processos de selecció com formació en habilitats, coaching o teambuildings. Em motiva contribuir en la formació d’organitzacions més humanes, professionals i eficients i acompanyar a les persones en el seu desenvolupament personal i professional.

Currículum

Anteriorment, he desenvolupat la meva activitat professional en l’àmbit dels Recursos Humans com a Psicòloga experta en avaluació i desenvolupament professional de posicions claus, tant en consultoria com en empresa final. Vaig iniciar la meva trajectòria professional al departament de Recursos Humans de l’Hospital Clínic de Barcelona. Posteriorment, vaig treballar en l’àmbit de la consultoria i el 2012 vaig incorporar-me al departament de Selecció i Desenvolupament de Recursos Humans del RACC, on vaig treballar durant deu anys. Després d'aquesta etapa, vaig exercir durant nou anys de consultora de RRHH del Grup Audi-Volkswagen, responsabilitzant-me principalment del reclutament i l’avaluació competencial de perfils tècnics, comercials i gerencials de la seva xarxa de concessionaris.

A nivell formatiu, sóc Llicenciada en Psicologia (Universitat de Barcelona) amb Màster en Direcció i Organització del Capital Humà (Universitat Politècnica de Catalunya). També estic certificada com a Psicòloga Coach pel Col•legi Oficial de Psicologia de Catalunya i disposo de la certificació ACTP de la International Coaching Federation. Addicionalment, estic certificada en les eines BRIDGE® (model d’identificació d’estils relacionals per a la millora de la comunicació interpersonal) i PAPI® (The Personality and Preference Inventory).
Sandra Ruiz Ponce

Institucions

Serveis transversals

Direcció de Recursos Humans

Psicòleg/a

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.