Dra. Melissa Bradbury Lobato

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista de la Unitat de Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior de l'Hospital Vall d'Hebron. Tutora de residents. Investigadora al Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron. Professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Currículum

Vaig cursar la llicenciatura de Medicina a la Universitat de Barcelona (2007) i la formació com a metge especialista en Ginecologia i Obstetricia a l'Hospital Vall d'Hebron (2008-2012). Posteriorment em vaig traslladar al Regne Unit on vaig treballar com a metge especialista al St Mary's Hospital, Manchester (2012-2013) i vaig formar-me en Ginecologia Oncològica al Northern Gynaecological Oncology Centre, Newcastle/Gateshead (2013-2016).
Graduada en el Máster en Cirurgia Endoscòpica de la Universitat Auntònoma de Barcelona (2016-2017).
Sóc doctora en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra. Vaig cursar la tesi doctoral en un projecte translacional centrat en la cerca de biomarcadors en cáncer d'ovari avançat a la Unitat de Proteòmica del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona i a l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron, gràcies a l'obtenció d'una beca PhD4MD (2016-2020).
Actualment dedico la meva tasca assistencial al cáncer ginecològic, a la patologia cervical i del tracte genital inferior, i a la infecció pel virus del papil·loma humà. Estic acreditada en colposcopia per la British Society for Colposcopy and Cervical Pathology i per l'Associació Española de Patologia Cervical i Colposcopia.
Sóc investigadora del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron, on centro la meva recerca en les lesions preinvasores del tracte genital inferior i el cáncer ginecològic.
També em dedico a la tasca docent com a tutora de residents d'Obstetricia i Ginecologia i professora associada de la Universitat Autònoma de Barcelona.
Melissa Bradbury Lobato

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.