Dra. Melissa Bradbury Lobato

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Sóc metgessa especialista de la Unitat de Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior de l'Hospital Vall d'Hebron i investigadora principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron.

Currículum

Vaig cursar la llicenciatura de Medicina a la Universitat de Barcelona (2007) i la formació com a metge especialista en Ginecologia i Obstetricia a l'Hospital Vall d'Hebron (2008-2012). Posteriorment em vaig traslladar al Regne Unit on vaig treballar com a metge especialista al St Mary's Hospital, Manchester (2012-2013) i vaig formar-me en Ginecologia Oncològica al Northern Gynaecological Oncology Centre, Newcastle/Gateshead (2013-2016).
Graduada en el Máster en Cirurgia Endoscòpica de la Universitat Auntònoma de Barcelona (2016-2017).
Sóc doctora en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra. Vaig cursar la tesi doctoral en un projecte translacional centrat en la cerca de biomarcadors en cáncer d'ovari avançat a la Unitat de Proteòmica del Centre de Regulació Genòmica de Barcelona i a l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron, gràcies a l'obtenció d'una beca PhD4MD (2016-2020).
Actualment dedico la meva tasca assistencial al cáncer ginecològic, a la patologia cervical i del tracte genital inferior, i a la infecció pel virus del papil·loma humà. Estic acreditada en colposcopia per la British Society for Colposcopy and Cervical Pathology i per l'Associació Española de Patologia Cervical i Colposcopia.
Sóc investigadora principal del Grup de Recerca Biomèdica en Ginecologia de l'Institut de Recerca de la Vall d'Hebron, on centro la meva recerca en el cáncer d'ovari i les lesions preinvasores i invasores del tracte genital inferior.
Melissa Bradbury Lobato

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Ginecologia Oncològica i Patologia del Tracte Genital Inferior

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Recerca biomèdica en ginecologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.