Dra. Milda Galkute

Institucions

Soc especialista en selecció i reclutament i responsable de la implementació del Pla d'Igualtat de Gènere al VHIR.

Currículum

Vaig acabar els estudis de grau en Treball Social en la Universitat de Saragossa (Espanya) en 2014. Posteriorment vaig completar els estudis de màster en Gestió de Recursos Humans en University of Birmingham (Anglaterra) en 2016 i en Sociologia en Pontifícia Universitat Catòlica de Xile en 2018. Vaig obtenir el grau de doctora cum laude en Sociologia, amb especialització en sociologia laboral i gerontologia social, per la Pontifícia Universitat Catòlica de Xile en 2020. En 2020-2021 vaig realitzar estada de recerca en University of Cambridge (Anglaterra), especialitzant-me en les noves tendències del mercat laboral i el seu efecte sobre el benestar psicosocial de les persones des d'una perspectiva de gènere (ocupació precària, desocupació, inseguretat laboral, intensificació del treball, contractes de zero hores, treball a temps parcial).
Les meves principals àrees de recerca s'han centrat en la participació laboral des d'una perspectiva de gènere, i les relacions intergeneracionals i el seu impacte en el benestar dels adults majors. He publicat diversos articles científics en revistes internacionals d'impacte.
Actualment, a part de les meves responsabilitats a la unitat de Desenvolupament Professional en el VHIR, continuo col·laborant amb diferents grups de recerca psicosocial en l'àmbit internacional.
Milda Galkute

Institucions

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic/a Grau Mig

Desenvolupament Professional

Àrea de Recursos Humans i Jurídic

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.