Sr. Miquel Ferré Puig

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Sóc psicòleg especialista en psicologia clínica i desenvolupo la meva activitat assistencial al programa de recuperació intensificada a la cirurgia (RIC). Les meves àrees d’interès són la psicologia clínica de la salut, la prehabilitació quirúrgica i les drogodependències.

Currículum

Del 2019 fins al 2021 vaig ser psicòleg adjunt als centres d’atenció i seguiment a les drogodependències de Mataró i del Masou.

Des del 2021 sóc el psicòleg responsable de la intervenció psicològica del programa RIC, dins de la secció d’interconsulta i psiquiatria d’enllaç del servei de salut mental.

Dins del programa RIC treballem de manera multidisciplinar per minimitzar l’impacte físic i psicològic del procés quirúrgic intervenint abans, durant i després de la cirurgia, amb l’objectiu de millorar la recuperació i el benestar de les persones.
Miquel Ferré Puig

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Investigador/a predoctoral

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.