Dra. Miriam Almirall Bernabé

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Sóc metge especialista en Reumatologia amb àmplia experiència en el maneig global de pacients amb Fibromiàlgia i patologia articular inflamatòria. Des de l'any 2016 sóc la Coordinadora de la Unitat d'Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central de l'Hospital Vall d'Hebron i anteriorment havia treballat a l'Hospital del Mar, dins la unitat d'artritis. En la meva vida laboral sempre he destacat per treballar en equip i integrar l'activitat assistencial amb la docent i la científica.

Currículum

Després de realitzar l'especialitat en Reumatologia a l’Hospital del Mar-Esperança (2000-2004) vaig treballar com a reumatòloga a la Unitat d’artritis del mateix hospital durant més de deu anys. Des de desembre de 2016, treballo a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron. Sóc la coordinadora de la Unitat d’Expertesa en Síndromes de Sensibilització Central, gestionant un equip multidisciplinari, i responsable de la Línia de Fibromiàlgia. Destaco la meva experiència en l'assistència integral del pacient reumatològic en hospitalització, consultes externes, hospital de dia i atenció primària. Amb especial atenció al pacient amb reumatismes articulars inflamatoris durant el meu període a l’Hospital del Mar i al pacient amb Síndromes de Sensibilització Central durant el meu període actual a l'Hospital Universitari Vall d’Hebron. A part de l'activitat assistencial, també he realitzat una activitat docent, amb ponències a reunions, cursos, congressos i simpòsiums, i científica, amb més de 70 comunicacions orals i/o tipus pòster en congressos nacionals i internacionals, un capítol d'un llibre i més de 25 articles publicats a prestigioses revistes científiques. En definitiva, sempre m'ha agradat el treball en equip, per aprendre de tots els integrants i sumar forces per un objectiu comú, i integrar l'activitat assistencial amb la docent i la científica, per oferir un servei més complet a les persones afectades de les patologies de les quals en sóc referent.
Miriam Almirall Bernabé

Institucions

Hospital Traumatologia, Rehabilitació i Cremats

Reumatologia

Metge/ssa

Vall Hebron Institut de Recerca

Reumatologia

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.