Dra. Montserrat Corrales De La Cruz

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Sóc psicòloga adjunta del Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d’Hebron. Estic doctorada en Psiquiatria i especialitzada en el Trastorn per Dèficit d’Atenció i Hiperactivitat (TDAH) al llarg de la vida. La meva tasca assistencial implica l’avaluació, el diagnòstic i el tractament del TDAH i de les seves comorbiditats en població infantil, adolescent i adults. Participo en projectes de recerca que inclouen, entre d'altres, l'aplicació de les noves tecnologies, assaigs clínics de tractaments tant psicològics com farmacològics, estudis de neuroimatge i genètics.

Currículum

Llicenciada en Psicologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Doctora en Psiquiatria per la Universitat Autònoma de Barcelona. Des del 2007 formo part del Servei de Salut Mental de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Sóc investigadora col·laboradora del Grup CIBERSAM i del Grup de Recerca en Psiquiatria, Salut Mental i Addiccions – VHIR. Al llarg d'aquests anys he realitzat tasques tant de tipus assistencial com de recerca.

Grups de recerca

Montserrat Corrales De La Cruz

Institucions

Hospital General

Psiquiatria

Vall Hebron Institut de Recerca

Tècnic de recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.