Sr. Néstor Garcia Comas

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Metge/ssa

Sóc Auxiliar d'Infermeria amb molta experiència en l'àmbit de les Cures Intensives Neonatals, sobretot en les cures gran prematur. D'ençà que treballo a UCI Neonatal he volgut adquirir coneixements en el model NIDCAP. Actualment treballo a la unitat de Cures Intensives Neonatals d'aquí Vall d'Hebron.

Currículum

Des de 2015 vaig acabar el CFGM en Tècnic en Cures Auxiliars d'Infermeria i des d'aleshores no he parat d'adquirir experiència i coneixements. Vaig formar part d'un gran equip al servei de l'àrea pediàtrica de l'Hospital Josep Trueta de Girona (Pediatria, Urgències Pediàtriques, UCI Pediàtrica I UCI Neonatal) el qual em van ensenyar i transmetre grans coneixements els quals avui dia faig servir a la meva vida laboral cada dia.Des de 2018 treballo a Vall d'Hebron al server d'UCI Neonatal.
Néstor Garcia Comas

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Metge/ssa

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.