Sra. Núria Bassas Bolibar

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Sóc psicòloga clínica, especialitzada en psicologia infantil i juvenil. Actualment faig Interconsultes i Psiquiatria d'Enllaç a l'Hospital Infantil i de la Dona en àrees com UCI, cirurgia, cremats, pneumologia, cardiologia, gastroenterologia, hepatologia, nefrologia, neurologia, etc. També realitzo consulta externa infanto-juvenil amb psicopatologia diversa com trastorns de l'aprenentatge, TDAH, trastorns adaptatius, trastorns d'ansietat i depressió, TCA, trastorns del desenvolupament, TOC, TEPT, etc.

Currículum

Psicòloga clínica, especialista en logopèdia i psicoteràpia. Des del 1990 sóc adjunta de la Unitat de Psiquiatria Infantojuvenil, Servei de Psiquiatria, de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron. Formada també amb la Diplomatura i el Màster d'Especialització en Psiquiatria Infantil i Juvenil de la UB.
Sóc membre del cos docent i responsable de tutories del Màster de Formació en Paidopsiquiatria i Psicologia de la Infància i de l'Adolescència de la UB, des del 1990. També sóc psicòloga col·laboradora docent del Màster Universitari de Psicologia General Sanitària (MUPGS) de la UAB, des del 2016, i dels residents de Psicologia PIR, des del 2020.
En l'actualitat, sóc investigadora col·laboradora en assajos clínics amb els serveis de Pneumologia i Hepatologia pediàtrics. També sóc la psicòloga clínica de referència del Hospital Universitari Vall d’Hebron dins del centre de referència XUEC-MCC de les malalties cognitiu conductuals de base genètica en edat adulta.

Grups de recerca

Núria Bassas Bolibar

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Psiquiatria

Psicòleg/a

Vall Hebron Institut de Recerca

Psiquiatria, salut mental i addiccions

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.