Sra. Nuria Jiménez Segovia

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Sóc infermera amb experiència dins l’àmbit de la neonatologia, pediatria i obstetrícia. Actualment, estic aprofundint els meus coneixements en aquests àmbits i diversificant la meva experiència professional en diversos hospitals de diferents nivells.

Currículum

L’any 2015 vaig finalitzar els meus estudis de Grau d’infermeria, on vaig cursar la menció d’Infància i salut. Des d’aleshores, vaig iniciar la meva carrera professional a l’Hospital Maternoinfantil, on encara segueixo treballant. En aquest hospital he treballat bàsicament a les àrees de Neonatologia, tant a la Unitat de Cures Intensives com a la unitat d’hospitalització de nounats. Per altra banda, he ampliat horitzons i també he treballat en altres hospitals en les àrees de Pediatria, Nursery, Obstetrícia i Ginecologia. Formació Per seguir formant-me en aquesta especialitat, he realitzat cursos interns i actualment estic cursant el màster en Cures intensives pediàtriques i neonatals d’aquest mateix hospital.
Nuria Jiménez Segovia

Institucions

Hospital Infantil i Hospital de la Dona

Neonatologia

Infermer/a

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.