Dra. Nuria Rivas Gándara

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Metge/ssa

Sóc metge adjunt de Cardiologia. La meva activitat principal es desenvolupa a l´Unitat d'Arítmies com coordinadora de la unitat i on realitzo la meva activitat assistencial en procediments intervencionistes com ablacions, estudis electrofisiològics o implantacions de dispositius intracardíacs. A mes, soc responsable de una consulta externa de arítmies amb un monogràfic específic de arítmies en cardiopaties congènites. 

Currículum

Nascuda a Vigo al any 1974. Vaig obtenir la Llicenciatura en Medicina i Cirurgia per la Universidad de Santiago de Compostela. Posteriorment vaig realitzar la formació com especialista en cardiologia l'Hospital Universitari Vall d'Hebron entre els anys 2000 a 2005. A posteriori vaig adquirir la formació especialitzada en electrofisiologia entre els anys 2005 i 2007 a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron i a l'University Hospital of Pennsylvania. Vaig obtenir el doctorat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona al any 2017 amb un estudi sobre arítmies en tetralogía de Fallot. Tinc la acreditació en electrofisiologia cardíaca intervencionista per part de la Societat Espanyola de Cardiologia i la Societat Europea d'arítmies i la acreditació com a especialista en dispositius cardíacs per la Societat Europea d'arítmies. Involucrada en diferents projectes d'investigació amb diverses publicacions en revistes indexades,les meves principals àrees de interès son la arítmies en cardiopaties congènites i altres substrats complexes i la síncope.  Des del punt de vista docent, col·laboro en la formació dels estudiants de Medicina i dels MIR en cardiologia i soc professora del Màster en Cardiopaties Congènites de la Universitat Autònoma de Barcelona Actualment soc la coordinadora de la Unitat d'Arítmies de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Institucions

Hospital General

Cardiologia

Metge/ssa

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vhebron.net, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.