Sra. Olga Gabalda Moran

Institucions

Hospital General

Direcció d'Infermeria

Sóc infermera amb molta experiència quirúrgica. Actualment, desenvolupo tasques d'infermera gestora com a supervisora d'infermeria del bloc quirúrgic.

Currículum

Vaig estudiar la Diplomatura d'Infermeria a l'EUI "Prínceps d'Espanya", adscrita a la UB (Curs 1985-1988). Des del juny del 2017 sóc supervisora d'infermeria del Bloc Quirúrgic de l'Hospital General. Des del 1990 fins al 2017, he desenvolupat la meva tasca com a infermera quirúrgica, havent passat per totes les especialitats de l'hospital General, des del 1991 fins al 2008 he format part de l'equip de trasplantaments de l'hospital com a infermera quirúrgica, participant en tots els programes de trasplantaments. Del 2008 fins al 2017, he sigut infermera refent de coordinació de trasplantament. La meva formació és molt extensa, destacaria el Postgrau d'Infermeria Quirúrgica (2002-2003) a l'EUI Vall d'Hebron; el Màster en Direcció Executiva d'Hospitals (2010-2012), i el Certificat d'Extensió Universitària Internacional en Coordinació de trasplantaments (2012-2013). També he realitzat docència des del 1992 a diferents postgraus i màsters d'infermeria quirúrgica (EUI Vall d'Hebron, EUI Creu Roja i UB). Així com també a cursos de formació continua de l'hospital.
Olga Gabalda Moran

Institucions

Hospital General

Direcció d'Infermeria

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.