Sra. Olga Miñarro Agüero

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Al llarg de la meva carrera professional, he treballat en àmbits molt diversos, tot i que fa vint-i-dos anys que sóc infermera assistencial a la Unitat d'Ictus de l'Hospital Universitari Vall d'Hebron.

Currículum

Vaig començar, primer com a auxiliar i després com a infermera, a l'Hospital Universitari de Bellvitge. Allà vaig treballar en àrees molt diverses: urgències, cures intensives i quiròfan d'urgències. El 1997 vaig obtenir plaça a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, treballant en l'àrea de Medicina Interna i en la Unitat d'Ictus. És en aquesta última, a la Unitat d'Ictus, on més he desenvolupat la meva professió.
A més, he col·laborat com a autora principal en la Guia de Pràctica Clínica per a Infermeria en Unitat d'Ictus. I també sóc encarregada de la formació de persones que venen a la nostra unitat, tant d'alumnes de l'escola com d'infermeres d'altres centres que fan estades formatives.
Olga Miñarro Agüero

Institucions

Hospital General

Ictus i Hemodinàmica Cerebral

Notícies relacionades

Professionals relacionats

Subscriu-te als nostres butlletins i forma part de la vida del Campus

Selecciona el butlletí que vols rebre:

L'acceptació d'aquestes condicions, suposa que doneu el consentiment al tractament de les vostres dades personals per a la prestació dels serveis que sol·liciteu a través d'aquest portal i, si escau, per fer les gestions necessàries amb les administracions o entitats públiques que intervinguin en la tramitació, i la seva posterior incorporació en l'esmentat fitxer automatitzat. Podeu exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant-vos per escrit a web@vallhebron.cat, indicant clarament a l’assumpte "Exercici de dret LOPD".
Responsable: Fundació Hospital Universitari Vall d’Hebron – Institut de Recerca.
Finalitat: Gestionar el contacte de l'usuari
Legitimació: Acceptació expresa de la política de privacitat.
Drets: Accés, rectificació, supresió i portabilitat de les dades, limitació i oposició al seu tractament.
Procedència: El propi interessat.